Søg forandringspuljen hos Ebeltoft Distriktsråd

Har du en god idé, som kan forbedre Ebeltoft?

 

Byrådet har hævet tilskuddet til alle kommunens distriktsråd, så hvert distriktsråd nu får 27.143 kr. i stedet for de tidligere 20.000 kr. De ekstra penge vi har fået, vil vi gerne give videre til jer borgere, så I kan realisere nogle af jeres gode idéer.
Vi har rundet beløbet op til 10.000 kr. og har døbt puljen: ​Forandringspuljen​.

Er du bosiddende inden for Ebeltoft skoledistrikt, kan du derfor søge op til 10.000 kr. i 2019, hvis du har en god idé til, hvordan Ebeltoft kan blive et bedre sted at bo og/eller arbejde.

Hvilke projekter kan Ebeltoft Distriktsråd støtte?
Vi har det seneste år arbejdet med borgerworkshops og temadiskussioner, og på baggrund af de input vi har modtaget, har vi udvalgt nogle fokusområder.

Vi støtter projekter som kan være med til at skabe en positiv forandring inden for et eller flere af følgende områder:
● Infrastruktur
● Tilflytning
● Børn og unge

Eksempler på projekter kunne være:
Infrastruktur​: Samkørsel - fx at flere brugte facebookgruppen “Tomleren Djursland”

Tilflytning​: Mere kommunikation til resten af Danmark omkring, hvorfor Ebeltoft er værd at flytte til.

Børn og unge​: Aktiviteter eller tiltag formet af børnene selv, måske med støtte fra en klasselærer eller en idrætsforening. Det kunne også være en undersøgelse af, hvad der er vigtigt for børnene og de unge i Ebeltoft. Hvad kunne gøre deres barn- og ungdom bedre?

Det er blot nogle af de projektidéer, som er blevet nævnt af borgere på vores årlige generalforsamling. Det kan være, at du har helt andre idéer.

 

Send en mail med din idé til ​ebeltoftdistriktsraad@gmail.com​ hurtigst muligt, så kan vi hjælpe dig med både at videreudvikle på din idé og med at søge pengene fra Forandringspuljen.

Frist for indkomne forslag: 1. Oktober 2019
Tilbagemelding: 1. November 2019.